kapper ibiza

Woon je op Ibiza? Wonend in het buitenland is het soms zoeken om je weg te vinden. Zelfs al spreek je de taal goed en ken je de cultuur, het is niet je moedertaal en de cultuurverschillen die soms zo leuk zijn maken sommige dingen soms ook net een beetje lastig.

Persoonlijke aangelegenheid

Een bezoek aan een kapper is voor velen een persoonlijke aangelegenheid. Los van het gebruikelijke kletsen tijdens het knippen, voelt het naar een kapper gaan voor velen als een hele stap. Niet voor niets gaan er zoveel verhalen rond over kappers die kapsels totaal anders knipten dan je wilde of waarbij de puntjes die geknipt moesten worden eindigden in een heel nieuw en ongewenst kapsel.

Moedertaal

Je fijn voelen bij je kapsel heeft ook invloed op je gevoel van eigenwaarde. Zit je haar niet goed, dan heeft dat vaak ook invloed op hoe je je voelt. Veel mensen komen al jaren bij dezelfde kapper. Naar een nieuwe kapper gaan voelt dan soms als een hele stap. Het kan dan fijn zijn kan het fijn zijn om in je moedertaal te kunnen communiceren. Zo weet je zeker dat je de wensen voor je nieuwe kapsel duidelijk kunt overbrengen.

Bruiloft

Een kapper is er niet alleen voor het knippen en verven van haren. Veel vrouwen bezoeken ook een kapper wanneer ze gaan trouwen. Op die bijzondere dag wil je natuurlijk dat je haar perfect zit. Er zijn diverse Nederlandssprekende kappers op Ibiza die ook helpen met bruidskapsels. Vaak is het mogelijk om al voor de grote dag langs te komen voor een ‘proefkapsel’. Hierbij kijk je samen met de kapper wat voor kapsel je zou willen op de grote dag en proberen jullie dat kapsel ook alvast uit. Of je nou op Ibiza woont of er alleen maar bent voor je bruiloft, zeker voor zoiets bijzonders als een bruiloft kan het fijn zijn om met de kapper te kunnen spreken in je eigen taal.

Op vakantie

Ben je op vakantie op het mooie Ibiza? Sommige mensen vinden het fijn om juist wanneer ze op vakantie zijn een bezoek te brengen aan een kapper. Misschien heb je daar thuis geen tijd voor, wil je niet wachten op je nieuwe kapsel tot je weer thuis bent of draagt een kappersbezoek voor jou bij aan het krijgen van een echt vakantiegevoel. Natuurlijk kun je een Spaans- of Engelstalige kapper bezoeken, maar misschien bezoek je liever een Nederlandssprekende heren kapper Ibiza. Ook dan kan het een idee zijn om één van de Nederlandssprekende kappers op Ibiza te bezoeken.

Comments zijn uitgeschakeld.