Dit zijn de verschillende kniptechnieken die krullenkappers gebruiken

Zoek jij nog een Krullenkapper Amsterdam ? Dat is heel verstandig als je krullen hebt, want je wilt niet dat er iemand, ook al is het kapster, zonder verstand van krullen aan jouw haar gaat zitten. Krullen hebben namelijk net wat extra aandacht nodig als ze geknipt moeten worden. Zo knippen veel goede krullenkappers je haar per krul. Dit doen ze, omdat elke krul anders is. En door het apart te knippen kan je een beter een geheel creëren dan wanneer je de krullen samen knipt. Helaas duurt het per krul knippen wel langer en zal het je ook wat meer geld kosten dan wanneer je stijl haar zou hebben.

Lichter en luchtiger kapsel

Per krul knippen is niet het enige wat kappers doen als je krul haar hebt. Zo lees je op alles over krullen nog veel meer over de kniptechnieken die krullenkappers gebruiken. Krullenkappers doen namelijk ook vaak aan uitdunnen. Mensen die vooral veel haar hebben en bijna te veel volume hebben, kunnen hun haar goed laten uitdunnen. Het staat vaak wat luchtiger als je dit doet. Ook met krullen kan je je haar prima laten uitdunnen. Je behoudt alsnog je volume, maar je geeft je hoofdhuid net wat meer ademruimte. Bovendien ziet het er ook fris uit.

Kort en krachtig met de tondeuse

Voor degenen met krullen die wat meer van de korte coupes houden, zijn er natuurlijk ook manier om hun krullen te knippen. Zowel de mannen als voor de vrouwen kunnen namelijk ook gewoon de tondeuse erbij pakken om zich van een aantal krullen te ontdoen. Een tondeuse werkt erg gemakkelijk. Je zet hem op een bepaalde stand, hoe kort je jouw wilt hebben, en haalt hem vervolgens over je hoofd heen. Een tondeuse is een erg handig apparaat en je kan goed variëren met verschillende kapsels. Zo kan je millimeteren, een opscheer nemen of gewoon de korte coupe bijwerken. Vooral voor de korte kapsels is een tondeuse handig.

Comments zijn uitgeschakeld.